Vårt mål är att sammanföra studenter och arbetsgivare på ett enkelt och effektivt sätt

För studenter, av studenter

Juridicas lanserades i slutet av 2021 av två juriststudenter som såg problem och svårigheter med att hitta ett jobb under studietiden. För att lösa problemen skapades den här jobbplattformen. Med stor stolthet är vi idag  landets ledande jobbplattform för juriststudenter och nyexaminerade jurister.

”Vi vill erbjuda studenter en plattform där de enkelt, och utan att behöva ha kontakter, kan hitta jobb. Vi vill också erbjuda företag en plattform där de kan få ett så stort utbud av tänkbara medarbetare som möjligt, och därmed få de mest lämpade. En win-win situation helt enkelt”.

En lösning på ett uppenbart problem

Juridicas är lösningen till det problemet som vi själva upplevt många gånger i början vår juristutbildning. Juristbranschen är en av de branscherna med högst konkurrens om jobb. Många studenter vill ha ett deltidsjobb under studietiden med syfte att dels få en inblick i juristlivet och dels att få in en tidig fot i arbetsmarknaden. Samtidigt upplever majoriteten att det är svårt, krångligt och tidsödande att hitta ett jobb att söka till, speciellt om man inte redan har kontakter i branschen. Detta leder till att många som kanske skulle vilja söka en tjänst inte hittar den.

Med en jobbplattform som samlar alla jobb för juriststudenter och nyexaminerade jurister på ett och samma ställe, vill vi göra det lättare och snabbare för våra medstudenter att hitta ett jobb att söka till. Att hitta ett jobb borde inte vara ett arbete i sig. Det ska inte ta mycket tid och energi av studenterna, speciellt när de har mycket i skolan.

”Med Juridicas vill vi bli den självklara bryggan mellan studierna och arbetslivet”.

Våra sociala medier

Söker ni juriststudenter?

Med Juridicas hittar ni snabbt och enkelt de bästa kandidaterna till era tjänster!

Gå med i talangpoolen

Registrera dig i vår Talangpool och låt arbetsgivarna leta upp dig i stället!

Våra kunder har ordet.

Vi är stolta över att hjälpa flera av Sveriges ledande arbetsgivare inom juridik med att hitta nästa stjärnmedarbetare!

Lägg upp dina lediga jobb på vår plattform och få kontakt med kvalificerade kandidater direkt!