Sökbara jobb

Här lägger vi upp alla aktiva jobbannonser. Läs mer om jobbet och skicka in din ansökan redan idag!

Filter by

Visa fler
Är du juriststudent och ute efter ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna? Som assistent i studentpoolen har du möjlighet att börja bygga på din juridiska karriär och samtidigt få värdefull erfarenhet av arbetet på advokatbyrå. Du kommer att vara ett värdefullt stöd för våra jurister och arbeta för att ge administrativ support och service i deras dagliga arbete.
Nu söker vi på Rohtlieb Advokater praktikanter inför hösten 2023. Rohtlieb Advokater är en humanjuridisk byrå belägen i Vasastan, Stockholm. Vi arbetar med brottmål, familjerätt, migrationsrätt och socialrätt. Är du intresserad av att få en inblick i hur det är att arbeta med humanjuridik, är du varmt välkommen att ansöka till oss.
Är du nyfiken på hur det är att arbeta som affärsjurist och är i slutet av dina studier på juristprogrammet? Vår grupp inom Rekonstruktion & Obestånd söker nu en juriststudent som vill göra sin praktik på 10 veckor hos oss under hösten 2023. Du erbjuds en unik inblick i hur det är att arbeta som affärsjurist på en internationell byrå och därtill möjlighet att lära känna våra medarbetare och knyta värdefulla kontakter inför framtiden.
Mips Mips är ett bolag specialiserat på hjälmbaserad säkerhet och är världsledande inom detta område. Mips består av nyfikna och engagerade personer som gemensamt jobbar för att skapa en tryggare vardag för medmänniskor. Mips söker nu två juriststudenter för ett utmanande och lärorikt sommarjobb.

Lägg upp dina lediga jobb på vår plattform och få kontakt med kvalificerade kandidater direkt!